Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Schoolreisjes

Schoolreisjes

Speciaal voor scholen in het basis en middelbaar onderwijs zijn er verschillende mogelijkheden voor een geslaagd schoolreisje in Rotterdam. Kies voor een ontspannen, educatief of uitdagend schoolreisje. Speciaal voor schoolreisjes zijn er aantrekkelijke tarieven.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste schoolreisje in Rotterdam!

VRAAG EEN OFFERTE AAN


River Cruise Rotterdam

Vaar mee met River Cruise Rotterdam en ontdek de stad vanaf het water.Tijdens de rondvaart maak je kennis met de beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat. We varen 1 uur langs de imposante skyline en door de grote overslaghavens. Een gids vertelt je over de bijzondere gebouwen, de Maas, de scheepvaart en de havens. Een interessant en leuk schoolreisje in Rotterdam!

 

 


Midget Golfbaan Parkhaven

Kom gezellig een potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam, naast het Park en bij de Euromast. Iedere baan is anders en naarmate je van baan naar baan gaat, wordt het moeilijker met leuke obstakels. De Midget Golfbaan Rotterdam is een mooie plek om op schoolreisje te gaan!

 

 


Pannenkoekenboot Rotterdam

Vaar mee met de Pannenkoekenboot langs de imposante skyline van Rotterdam. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen. Tijdens de rondvaart kan iedereen onbeperkt gebruik maken van het pannenkoekenbuffet. Ook zijn er tal van toppings waarmee je je pannenkoeken kan versieren, van zoet tot hartig! Als je je buik rond gegeten hebt, duik je zo in de megagrote ballenbak in het scheepsruim. Gegarandeerd een succesvol schoolreisje!