Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Spellen & Workshops

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Spellen & Workshops

Vind jij het leuk om ver te zoeken naar aanwijzingen, raadsels op te lossen en achter de waarheid te komen? Altijd al iets nieuws willen leren, maar weet je niet precies wat? Dan ben je nu bij de juiste plek. Hier bij Zwarte Zwaan Rotterdam bieden wij een leuke selectie aan van spellen en workshops met voor ieder wat wils.

Wat u kunt verwachten van een workshop of spel bij Zwarte Zwaan Events:

  • Veel variatie
  • Voordelige prijzen
  • Gegarandeerd resultaat
  • En een onvergetelijke dag
Waar wacht u nog op? Maak een reservering voor een van de arrangementen!

Voor meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden bel gerust met 010-2449839

Combineer!

Wilt u meerdere attracties doen op een dag? De workshops zijn makkelijk te combineren met andere Rotterdamse attracties zoals de Splashtours Rotterdam, Sightseeing Rotterdam, Escaping Rotterdam of Segway Rotterdam! Wil jij weten wat wij voor jouw uitje kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op! We denken graag met je mee om jouw uitje onvergetelijk te maken.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.