Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Teambuilding

Teambuilding

Samenwerken is niet altijd makkelijk. Wil je de samenwerking van het team verbeteren of juist een goedwerkend team belonen? Organiseer dan een teambuilding.

Meer af aan de Parkhaven voor een onvergetelijk Rotterdamse teambuilding bij Zwarte Zwaan Events.

De kracht zit in de combinatie. Kies voor sightseeing, actie en lekker eten en drinken. Combineer en profiteer!
Combineer!

Kies voor een teambuilding in Rotterdam waarbij iedereen tot zijn recht komt. Rotterdam tijdens de teambuilding beter leren kennen? Wat dacht je van een cursus plat Rotterdams? Tijdens deze teambuilding leert het team de fijne kneepjes van het Rotterdams. Nog mooier wordt het als de cursus wordt gevolgd tijdens een sightseeing tour. Dat wordt lachen geblazen. Rotterdammers nemen zichzelf graag met een korreltje zout. Samen lachen is altijd goed tijdens een teambuilding.

Liever actief aan de slag tijdens de teambuilding? Kies dan voor een activiteit waarbij je als team samen moet werken. De Escape Experience is daar uitermate geschikt voor.

De Zwarte Zwaan

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Maak van de teambuilding een uitje waar nog lang op kan worden terug gekeken. Een positieve herinnering als team waar is gelachen en samengewerkt. Een teambuilding om nooit te vergeten boek je bij Zwarte Zwaan Events. Ieder team is anders dus iedere teambuilding is uniek. Daar maken wij ons met het hele team sterk voor.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.