Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Vergaderen

Vergaderen

Optimaal vergaderen begint bij Zwarte Zwaan Events. Met een fijne locatie voor een goed gefaciliteerde meeting. Maak van uw vergadering het vertrekpunt voor een geslaagd uitje. Laat onderhandelingen en denkwerk achter en werk aan de teamgeest met één van onze actieve belevingen.

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale vergaderlocatie. Een goed gefaciliteerde omgeving in een inspirerende sfeer en met een fenomenaal uitzicht. De Zwarte Zwaan is ook het perfecte vertrekpunt voor een leuke activiteit.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich een escape room en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.