Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Vergaderen

Vergaderen

Optimaal vergaderen begint bij Zwarte Zwaan Events. Met een fijne locatie voor een goed gefaciliteerde meeting. Maak van uw vergadering het vertrekpunt voor een geslaagd uitje. Laat onderhandelingen en denkwerk achter en werk aan de teamgeest met één van onze actieve belevingen.

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ideale vergaderlocatie. Een goed gefaciliteerde omgeving in een inspirerende sfeer en met een fenomenaal uitzicht. De Zwarte Zwaan is ook het perfecte vertrekpunt voor een leuke activiteit.

Heeft u al een vergaderlocatie? Kies dan voor een leuke activiteit en sluit de vergadering goed af. Wij hebben verschillende activiteiten in verschillende categorien.

Liever een borrel, diner of lunch? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijk of vraag een offerte op maat.

Onze uitvalsbasis

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast. Vanaf de Parkhaven is het slechts 10 minuten naar het centrum van Rotterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Het schip is verdeeld over drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping (de verdieping van de entree) bevindt zich het gezellige restaurant, restaurant de Zwarte Zwaan. Op de middelste verdieping bevindt zich een escape room en op de onderste verdieping, in ‘het ruim’ gedeeltelijk onder de waterlijn, bevindt zich onze 300 m2 grote lasergame arena. De attracties Splashtours,Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam hebben hun start- en eindpunt voor de deur van ‘de Zwarte Zwaan’.

Vanaf onze uitvalsbasis, de Zwarte Zwaan, is dus elk denkbaar groeps- bedrijfs- familie- en vrijgezellenuitje te organiseren.

Parkeren

De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven. Hier zijn 3 ruime (gratis) parkeerplaatsen voor bussen/touringcars. Ook voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kunt u zich aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen wij uw kenteken voor u aanmelden. Zo voorkomt u een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.