Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Voorjaarsuitjes

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Voorjaarsuitjes

Zoek jij een groepsuitje in het voorjaar? Dit boek je bij Zwarte Zwaan Events! Wij hebben de leukste groepsarrangementen samengesteld voor in de lente. Ga samen het water op en scheur met de RIB over de Maas of strijk neer op het terras voor een heerlijke barbecue. De voorjaarsuitjes zijn perfect voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest!

VR Experience & BBQ

Ontdek hoe gaaf de virtuele wereld is met de VR Experience! Ervaar de nieuwste technieken van virtual reality en laat je helemaal opgaan in het spel. Na de activiteit strijk je neer op het zonnige terras voor een heerlijke barbecue. Het perfecte uitje in de zomer!

Meer informatie

  • € 99,00 per sessie

Midgetgolf & BBQ

Maak teams en sla je slag op de Midget Golfbaan. Na de activiteit strijk je neer op het zonnige terras voor een heerlijke barbecue. Het perfecte uitje in de zomer!

Meer informatie

  • € 31,00 p.p.

Splashtours & BBQ

Trek gekregen na de spectaculaire splash in de Maas? Strijk neer op het terras voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om te genieten van de Green Egg barbecue!

Meer informatie

  • € 51,00 p.p.

Segway & BBQ

Trek gekregen na de Segway Tour? Strijk neer op het terras voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om te genieten van de Green Egg barbecue!

Meer informatie

  • € 71,00 p.p.

RIB varen & BBQ

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Na de activiteit strijk je neer op het zonnige terras voor een heerlijke barbecue. Het perfecte uitje in de zomer!

Meer informatie

  • € 62,00 p.p.
Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties
Wij zoeken collega's!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug