Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Winterspecials

Winterspecials

Zoek jij een uitje voor jouw groep in de gezellige decembermaand? Vier deze feestmaand bij Zwarte Zwaan Events! Wij hebben de leukste groepsarrangementen samengesteld voor elke groep. Leer samen Rotterdams van Roel Pot, zing een avond de sterren van de hemel met de karaokemachine of speel de Rotterdamse Bingo. De Kerstuitjes zijn perfect voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest!

Feestcafé

Vier je verjaardag, jubileum, afstudeerborrel of bedrijfsfeest bij Café Ech Wel! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken.

Meer informatie

  • € 29,50 p.p.

Après-ski met karaoke

Zijn jullie klaar voor een avond vol gezelligheid? Waan je voor even in Tirol samen met jouw vrienden of collega's! De beste après-skinummers komen deze avond voorbij. Schitter met z'n allen op het podium en zing de sterren van de hemel. Smeer je stembanden en brul lekker mee. Natuurlijk is er glühwein voor de liefhebbers. 

Meer informatie

  • € 29,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 58,00 p.p.

Kerstborrel met Roel Pot

2018 is bijna voorbij. De decembermaand is het moment om nog even met elkaar stil te staan bij het afgelopen jaar. Ben je op zoek naar een bijzonder kerstfeest voor jouw bedrijf, team, familie of vereniging? Wij zorgen voor een feestelijke afsluiting van het jaar!

Meer informatie

  • € 31,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 60,00 p.p.

Nieuwjaarsborrel met Roel Pot

Een nieuwjaarsborrel buiten de deur organiseren? Laat ons jouw nieuwjaarsborrel verzorgen en je medewerkers zullen er nog wekenlang over napraten bij de koffieautomaat. Proost op 2019 en ga het nieuwe jaar fris tegemoet samen met jouw team!

Meer informatie

  • € 33,50 p.p.
  • Voorbeeldarrangementen: € 62,00 p.p.

Lasergamen & onbeperkt grillmenu

Daal af in het ruim van het schip en waan je in een onderzeeër. Ga met jouw groep de battle aan in de Lasergame Arena en sluit af met een heerlijk diner aan boord!

Meer informatie

  • € 42,50 p.p.

Escape Experience & onbeperkt grillmenu

Vrijgezellen

Nadat de bom in de Escape Experience is ontmanteld wil je wel even napraten. Bespreek de opdrachten en samenwerking onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan, waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grill arrangement.

Meer informatie

  • € 49,50 p.p.

Karaoke & burgers en bier

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke avond met drankjes, borrelhapjes en karaoke? Schitter met jouw vrienden op het Rotterdamse podium en zing de sterren van de hemel! Gaan jullie voor een gouwe ouwe of een goede Hollandse meezinger?

Meer informatie

  • € 40,00 p.p.

Meer arrangementen

Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Op zoek naar het ideale kerstpakket?

Verras uw medewerkers met een cadeaubon waarmee zij zelf een activiteit kunnen kiezen. Een origineel geschenk voor elke medewerker!

CADEAUBONNEN

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug