Je bent nu hier Zwarte Zwaan Events > Zomerspecials

Zomerspecials

Zoek jij een groepsuitje in de zomer? Dit boek je bij Zwarte Zwaan Events! Wij hebben de leukste groepsarrangementen samengesteld voor in de zomer. Ga samen het water op en scheur met de RIB over de Maas of strijk neer op het terras voor een heerlijke barbecue. De zomeruitjes zijn perfect voor jouw bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest!

Midgetgolf & onbeperkt BBQ

Maak teams en sla je slag op de Midget Golfbaan. Na de activiteit strijk je neer op het zonnige terras voor een heerlijke barbecue. Het perfecte uitje in de zomer!

Meer informatie

  • € 29,50 p.p.

Splashtours & onbeperkt BBQ

Trek gekregen na de spectaculaire splash in de Maas? Strijk neer op het terras voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om te genieten van de Green Egg barbecue!

Meer informatie

  • € 48,00 p.p.

Segway & onbeperkt BBQ

Trek gekregen na de Segway Tour? Strijk neer op het terras voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om te genieten van de Green Egg barbecue!

Meer informatie

  • € 66,25 p.p.

RIB varen & BBQ

Spring met jouw groep aan boord van de de Blue Ring Octopus RIB om met een topsnelheid over de Maas te knallen. Na de activiteit strijk je neer op het zonnige terras voor een heerlijke barbecue. Het perfecte uitje in de zomer!

Meer informatie

  • € 63,50 p.p.

Cocktailworkshop & karaoke

Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Tijdens de cocktailworkshop krijg je een duidelijk beeld van de wereld van de cocktails. Na de workshop wordt de karaokemachine gestart met de beste meezingers!

Meer informatie

  • € 56,00 p.p.
  • Andere mogelijkheden: € 57,00 p.p.
Offerte aanvragen

De klant aan het woord

De klant heeft altijd het laatste woord bij Zwarte Zwaan Events. Bent u tevreden met uw uitje? Dan zijn wij het ook! Lees hier de referenties van onze opdrachtgevers.

Referenties

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug